Referenser

Maath

Maath Al-Ateia

Privattandläkare, Malmö

"Rekommenderar starkt CR kurserna. Man ser tydligare sambanden med nya bettglasögon efteråt. Jag rekommenderar att man först går dessa CR kurser innan Dawsonutbildningen i UK eller USA. Bo och Przemek är väldigt kunniga och har verkligen förtjänat min respekt. Att tillbringa två dagar i en härlig och välkomnande miljö uppskattades verkligen."

Charlotte

Charlotte Malmström

Privattandläkare, Varberg

"En kurs som berör ett ämne som alla borde lära sig (från grunden), för att få ett bra helhetstänk för patienten. Metodisk och pedagogisk kurs och på svenska..."

Hussein

Hussein Monati

Privattandläkare, Skara

"Kan varmt rekommendera denna kurs. Otroligt intressant och mycket givande utbildning. Bo är erfaren, kunnig och ödmjuk. En bra förmåga att förenkla och förklara har hjälpt mig och andra deltagare att begripa och tillämpa kunskap vi studerat på kurser utomlands."

Lisa

Lisa Lindström

Privattandläkare, Stockholm

"Jag är mycket glad att jag tidigt i min karriär gått denna bettfunktionskurs! Bo och Przemek har gett mig verktyg och ett helhetstänk som kommer att förbättra min diagnostik och behandling till alla mina patienter, gammal som ung."

Ref1

Anna Theorin-Löfström

Privattandläkare, Göteborg

"Jag kan verkligen rekommendera denna inspirerande kursen. Bo är kunnig, pedagogisk och skapar en härlig stämning när han pratar om dessa viktiga saker."

Ref4

Eva Wennerlund

Privattandläkare, Ängelholm

"CR3, en mycket bra kurs med entusiastiska föreläsare som rätat ut många frågetecken gällande bettslipning. Bra varvat mellan teori och praktik."

Mikael

Mikael Jurman

Privattandläkare, Malmö

"Bra kurs i avslappnad miljö om Centric Relation, dess betydelse och applikation i din kliniska vardag. Rekommenderas!"

Siv

Siv Igelström

Privattandläkare, Västra Frölunda

"Efter kursen vill man bara hem och börja jobba, hitta en bra pat för ändamålet och bara köra. Man får arbetslust. Mkt bra med repetition i början av första kursdagen. Allt är tydligt och väl förberett. Kunniga kursledare, dom vill verkligen att vi ska kunna detta. Bästa kursmiddagen ever, champagne, vin, god trerätters och väldigt trevligt sällskap."

Micael

Micael Vennerström

Privattandläkare, Malmö

"Mina ögon för CR öppnades verkligen efter att ha lyssnat på Peter Dawson i Florida. Men kursen med Bo och Przemek har verkligen gett mig en klinisk insikt hur jag ska applicera den nya kunskapen. Det är en ”försvenskad” version som ligger närmare ”vår” kliniska vardag."

Maria

Maria Brännström

Privattandläkare, Kungsbacka

"Mkt bra kurs. Fick många bra och tydliga verktyg till min kliniska vardag. Utmärkt komplement till engelsk/amerikansk Dawsonutbildning. Lagom stor grupp där det var enkelt att utbyta kliniska erfarenheter. Mycket trevlig och god kursmiddag."

Maziar

Maziar Nekoui

Privattandläkare, Göteborg

"Tvådagars kurs med Bo och Przemek om CR. Fantastiskt bra kurs, givande. Man får bra kliniska tips som man kan använda på praktiken. Bra med hands-on samt bra att bli undervisad av tandläkare och tandtekniker, då får man tips från båda professionerna! Helnöjd och rekommenderar varmt"

Anne Trolle

Privattandläkare, Göteborg

"Trevligt med små grupper, bra handledning! Lugnet runt kursen uppskattas :)"

Jenny Westberg

Tandsköterska, Göteborg

"Tyckte kursen CR assistent var jättebra! Väldigt skönt att ha fått mer insikt och förståelse för CR och ansiktsbåge."

Ann-Sofie Ramsten

Privattandläkare, Stockholm

"Fantastiskt lärorikt och pedagogiskt. Bo och Amela var jättehjälpsamma."

Nick Triandafilou

Privattandläkare, Uppsala

"Bara ++++++! Återkommer för kurs nummer 2! "

Annika Åhsberg

Privattandläkare, Helsingborg

"Bettfys har alltid känts som ett luddigt område, svårt att hantera som allmäntandläkare. Känts otillfredsställande att göra avlastningsskenor i symptomlindrande syfte, utan att komma åt orsaken till pats besvär. Med CR1 och CR2 tycker jag att pudelns kärna närmar sig och jag får verktyg för en orsaksinriktad behandling. Ser fram emot CR3."

Helena Håkansson Forthmeijer

Privattandläkare, Borås

"Det du önskar du hade lärt dig i skolan om sambandet mellan käkleder, tänder, muskler och ben. Allt förpackat med mycket kunskap och erfarenhet i paketet. Dessutom är det trevligt."

Erik Tullsten

Privattandläkare, Östersund

"Efter att ha gått kursen som Bo och Przemek håller, har mina tidigare kunskaper i bettfysiologi fått den påbyggnad som behövdes. Det har resulterat i en klar förbättring av av de behandlingar jag numera ger mina patienter."